به گزارش کالاخبر به نقل از ایمیدرو، این گزارش حاکی است که تولید جهانی فولاد از ۱۸۹ میلیون تن در سال ۱۹۵۰ میلادی به یک میلیارد و ۸۸۵ میلیون تن در سال ۲۰۲۲ میلادی افزایش یافته است.
این در حالی است که ایران با تولید ۳۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تن فولاد خام طی سال گذشته میلادی توانست همچنان دهمین کشور فولادساز جهان به ثبت رسد.
ایمیدرو و شرکت های تابعه و زیرمجموعه(شرکت فولاد مبارکه اصفهان، ذوب آهن اصفهان، فولاد خوزستان و شرکت ملی فولاد ایران) با تولید ۱۸ میلیون تن فولاد خام طی سال ۲۰۲۲ میلادی توانستند بر سکوی بیستم شرکت های فولادساز برتر جهان بایستند.
مجموع تولید آهن اسفنجی جهان طی سال ۲۰۲۲ میلادی ۱۲۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تن اعلام شده است که از این میزان هند با تولید ۴۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن محصول در صدر جهان قرار دارد.
این در حالی است که طی مدت یادشده، ایران با تولید ۳۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تن آهن اسفنجی توانست به مقام نخست تولید در آسیا و رتبه دوم تولید این محصول در جهان دست یابد.
همچنین تولید آهن خام ایران طی سال ۲۰۲۲ میلادی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن، مصرف این محصول ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن و صادرات آن نیز ۱۰۰ هزار تن گزارش شده است. گفتنی است میزان واردات آهن خام ایران طی سال گذشته میلادی صفر بوده است.
مجموع تولید جهانی آهن خام طی سال ۲۰۲۲ میلادی یک میلیارد و ۳۰۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تن و مصرف این محصول در جهان یک میلیارد و ۳۰۱ میلیون و ۴۰۰هزار تن به ثبت رسیده است.
چین توانست طی سال ۲۰۲۲ میلادی با تولید یک میلیارد و ۱۸۰ میلیون تن فولاد خام در صدر فولادسازان جهان قرار گرفته و سهم ۵۴ درصدی از تولید این محصول را به خود اختصاص دهد.
این در حالی است که حضور پر رنگ شرکت های چینی نیز در بین ۵۰ شرکت برتر فولادساز جهان به چشم میخورد. طی این مدت، گروه بائو استیل چین China Baowu Group با تولید ۱۳۱ میلیون و ۴۰۰ هزارتن فولاد خام در صدر شرکت های فولادساز جهان ایستاد. همچنین گروه آنستیل چین Ansteel Group نیز با تولید ۵۵ میلیون و ۶۵۰ هزار تن محصول به عنوان سومین شرکت فولادساز جهان به ثبت رسید.
انجمن جهانی فولاد میزان تولید شرکت فولادساز آرسلور میتال ArcelorMittal را ۶۸ میلیون و ۸۹۰ هزار تن عنوان کرده و این شرکت را دومین شرکت فولادساز جهان طی سال گذشته میلادی اعلام کرد.
ارسال نظر